Βρετανία: 5χρονη τα «έψαλε» στην Τερέζα Μέι για τους άστεγους

Viral έγινε μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο ενός 5χρονου κοριτσιού που «τα ψέλνει» στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Η 5χρονη Μπρουκ Μπλερ εμφανίζεται να κατσαδιάζει την Μέι ζητώντας της να αυξήσει την κρατική δαπάνη για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αστέγων στη Βρετανία.

Με βλέμμα… αποφασιστικό το κορίτσι λέει στην Τερέζα Μέι: «Το όνομά μου είναι Μπρουκ Μπλερ και είμαι πέντε ετών. Έχω κάτι να σου πω Τερέζα Μέι. Χθες το βράδυ ήμουν έξω στους δρόμους και είδα εκατοντάδες και εκατομμύρια άστεγους ανθρώπους… Θα έπρεπε να ήσουν εκεί έξω, Τερέζα Μέι. Να μοιράζεις μπισκότα, ζεστή σοκολάτα, σάντουιτς, να χτίζεις σπίτια».

Στη συνέχεια του βίντεο, που προβάλλεται στο You Tube, λέει στην πρωθυπουργό της Βρετανίας: «Είμαι μόνο πέντε ετών. Μαζεύω χρήματα, αλλά ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Εσύ έχεις ένα σωρό χρήματα, ξόδεψε μερικά και βοήθησε ανθρώπους. Αυτό πρέπει να κάνεις, γιατί είχαμε πολλούς πολέμους σε αυτή τη χώρα και δεν μου αρέσει αυτό, Τερέζα Μέι. Είμαι πολύ θυμωμένη!», καταλήγει η 5χρονη Μπρουκ.

 Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Η Ουγγαρία ετοιμάζει συνταγματική αναθεώρηση για τους πρόσφυγες

Ελβετία: Διαμαρτυρία γυναικών για τον «φόρο των ταμπόν»

Διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη μετά το κλείσιμο φιλοκουρδικού τηλεοπτικού δικτύου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ