Φρικτό έγκλημα συγκλονίζει την Ισπανία

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι Ισπανοί αστυνομικοί όταν μπήκαν στην κατοικία οικογένειας Βραζιλιάνων, στο χωριό Πιοθ, στην περιοχή της Καστίλλης – Λα Μάντσα.

Αντίκρυσαν τους γονείς καθώς και τα δύο αγοράκια τους, ηλικίας ενός και τεσσάρων ετών, δολοφονημένους, με τους δράστες να έχουν τεμαχίσει τα άψυχα σώματά τους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της της ισπανικής αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι αρχές προτάσσουν το σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

«Τα κίνητρα δεν έχουν προς το παρόν ξεκαθαρίσει, όμως φαίνεται πως επαγγελματίες διέπραξαν όλο αυτό» εξήγησε ο ίδιος.

Οι έρευνες διεξάγονται υπό μυστικότητα. Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην οικία και εκτιμούν ότι οι σοροί βρίσκονταν εντός του σπιτιού για περίπου ένα μήνα. Άλλωστε, η έντονη δυσοσμία ήταν που οδήγησε την περασμένη Κυριακή έναν γείτονα να ειδοποιήσει την αστυνομία.

 

 

Ο ισπανικός Τύπος έγραψε ότι τα πτώματα βρέθηκαν τεμαχισμένα μέσα σε πλαστικούς σάκους στο σαλόνι.

Περίοικοι που μίλησαν σε ισπανικά τηλεοπτικά δίκτυα είπαν ότι η οικογένεια νοίκιασε το σπίτι στα τέλη Ιουλίου και ότι τους είχαν δει ελάχιστες φορές από τότε. Η κατοικία, στην οποία περιλαμβάνεται μια πισίνα, βρίσκεται σε πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.

Οι περίπου 4.000 κάτοικοι του Πιοθ που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το άγριο έγκλημα θα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή την Πέμπτη στη μνήμη των θυμάτων.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Αμάλ Αλαμουντίν στη μάχη κατά των τζιχαντιστών

Συρία: Σφοδροί βομβαρδισμοί δύο ώρες μετά τη λήξη της εκεχειρίας

ΦΩΤΟ από τη σύλληψη του υπόπτου για τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ