Το iPhone 7 παρουσιάζεται στις 7 Σεπτεμβρίου;

Χωρίς να έχουμε ακόμη επίσημες προσκλήσεις από την Apple, οι φήμες συνεχίζονται για το πότε η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το media event της για τα επερχόμενα iPhone.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, κάτι λιγότερο δηλαδή από 4 εβδομάδες από σήμερα.

Ο ίδιος αναφέρει πως τα ανανεωμένα, και μάλιστα με σημαντικές αλλαγές, MacBook Pro δεν είναι πιθανό να παρουσιαστούν σε αυτό το event, αλλά κάποια στιγμή αργότερα.

Η Apple επίσημα, όπως ήταν φυσικό, αρνήθηκε να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις, αλλά αξίζει να τονίσουμε πως ο Gurman έχει πάντα πολύ καλές πηγές εκ των έσω της Apple.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο γνωστός για τις διαρροές του, Evan Blass, αναφέρει πως τα νέα iPhone θα εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινάνε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Το παραπάνω πρόγραμμα βέβαια με 7 ημέρες μεταξύ προ παραγγελιών και διάθεσης στην λιανική είναι κάτι που δεν το συνηθίζει η Apple.

Τo σίγουρο είναι πως η Apple στέλνει προσκλήσεις για τα event της δύο εβδομάδες πριν αυτά πραγματοποιηθούν, κάτι το οποίο σημαίνει πως περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ