Το προφίλ του δράστη της επίθεσης στη Νίκαια – ΦΩΤΟ

Τον Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, 31 ετών, κάτοικο Νίκαιας, τυνησιακής καταγωγής κατονομάζουν ως δράστη της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην πόλη τα τοπικά ΜΜΕ.

Η ταυτότητα του, βρέθηκε στο φορτηγό μετά τον θάνατο του οδηγού από τα πυρά της αστυνομίας ανέφερε η εφημερίδα Nice-Matin, επικαλούμενη την αστυνομία. Ένα δεύτερο δελτίο ταυτότητας φέρεται να βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού.

Γείτονες του δράστη τον περιέγραψαν ως “μοναχικό” και “σιωπηλό”. Ο άνδρας ανέβαινε πάντα στο διαμέρισμά του με το ποδήλατό του και στάθμευε σε κοντινή απόσταση ένα φορτηγάκι που χρησιμοποιούσε στη δουλειά του, όπως αναφέρουν.

Δεν φαινόταν να είναι θρησκευόμενος και φορούσε συχνά κοντό παντελόνι, σύμφωνα με τον Σεμπαστιέν, ο οποίος κατοικεί σε ένα τετραώροφο κτίριο στην ίδια γειτονιά.

Τη φωτογραφία από το συγκρότημα κατοικιών στο οποίο πραγματοποίησε το πρωί εκτεταμένες έρευνες η γαλλική αστυνομία, καθώς εκεί εκτιμάται ότι βρίσκεται το διαμέρισμα του δράστη, δημοσιοποίησε η εφημερίδα Nice-Matin.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια- Οργή κατά της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης

Χάος και πανικός μετά την επίθεση στη Νίκαια – Συγκλονιστικές εικόνες

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ