“Δικτάτορα” αποκάλεσε την Μέρκελ ο αντιπρόεδρος του AfD

Ο αντιπρόεδρος του αντιμεταναστευτικού και ξενοφοβικού κόμματος “Εναλλακτική για τη Γερμανία” (AfD) αποκάλεσε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ «δικτάτορα» που θέλει «να αντικαταστήσει τους πολίτες της Γερμανίας» με πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο Γκάουλαντ κατηγόρησε την Καγκελάριο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε μία μικρή πόλη κοντά στο Βερολίνο, ότι αλλάζει δραματικά την όψη της χώρας με την άκρως ευέλικτη πολιτική ασύλου που ακολουθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.

Αποκαλώντας την Άνγκελα Μέρκελ «καγκελάριο- δικτάτορα», υπό τις θερμές επευφημίες του πλήθους, καταφέρθηκε εναντίον των μεγάλων κομμάτων της Γερμανίας καταλογίζοντάς τους ότι ακολουθούν μία πολιτική «ανθρώπινης εισβολής», σε μία «απόπειρα να αντικαταστήσουν σταδιακά τον γερμανικό λαό από τους πληθυσμούς που έρχονται από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη».

Σάλο είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γκάουλαντ σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από ξένες χώρες και συμμετέχουν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Ο Ερντογάν προτρέπει τις γυναίκες να αποκτήσουν τουλάχιστον τρία παιδιά

Όταν ο Μοχάμεντ Άλι συνάντησε τον Prince – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ