Στην Ελλάδα τα ίχνη του Τούρκου καταζητούμενου για 4 δολοφονίες

Σε ελληνικά νησιά αναζητούν οι τουρκικές αρχές τα ίχνη του Τούρκου Αταλάϊ Φιλίζ καθώς έχουν στοιχεία ότι ο 30χρονος που καταζητείται για τις δολοφονίες τεσσάρων ανθρώπων, πέρασε από το Τσεσμέ στη χώρα μας.

Ο Αταλάϊ Φιλίζ είναι ο γιος του τούρκου πιλότου Ιλχάν Φιλίζ,  που είχε προκαλέσει την πτώση  του ελληνικού πολεμικού αεροσκάφους Mirage F-1 και τον θάνατο του υποσμηναγού Νίκου Σιαλμά. 

Ο δράστης φαίνεται ότι είχε επηρεαστεί από την τηλεοπτική σειρά «Dexter», στην οποία περιγράφονταν δολοφονίες σαν αυτές που διέπραξε.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 30χρονος καταζητείται για τη δολοφονία του φίλου του  Γκιοκτούγ Ντεμίρασλαν, της ρωσίδας συντρόφου του Έλενα Ραντίσκοβα, όπως και της φίλης της Όλγα Σερέγκινα, το 2011 και το 2013.  Ένα χρόνο αργότερα φέρεται να διέφυγε προς την Ευρώπη περνώντας με πλαστά ταξιδιωτικά έγραφα από την Ελλάδα.

Τα ίχνη του εντοπίζονται εκ νέου στην Τουρκία όταν δολοφονείται μια 40χρονη γυναίκα. Καταγράφονται επίσης μαρτυρίες που αναφέρουν ότι τον είδαν στην Αλικαρνασσό, απέναντι από την Κω.

Πηγή φωτο: hurriyet.com.tr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη Γάλλος με εκρηκτικά και όπλα – Φόβοι ότι ετοίμαζε χτύπημα στο Euro

Διαδηλώσεις κατά του γυναικείου ρατσισμού στην Ουρουγουάη – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ