Οι πέντε αδελφές που υπηρετούν στο ίδιο αστυνομικό τμήμα

Οι αδελφές Χολμς αποτελούν την «υπέροχη πεντάδα» του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης. Οι πέντε αδελφές που μεγάλωσαν στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, εκτός από το DNA, μοιράζονται και μια κοινή καριέρα.

Πρόκειται για την υπαρχηγό Χουανίτα Χολμπς, την αστυνόμο Τζάνις Χολμς, τις αρχιφύλακες Εστέλα και Σελένα Χολμς καθώς και την Μπέρνις Χολμς που αποστρατεύτηκε με το βαθμό του αρχιφύλακα.

Όλες οι αδελφές, ακολούθησαν τα βήματα της Μπέρνις, η οποία ήταν η πρώτη που κατατάχθηκε στην αστυνομία έπειτα από παρότρυνση φίλου.

 

«Χτένιζα τα μαλλιά τους, τις βοηθούσα με τα μαθήματα, μαγείρευα…» λέει η μεγαλύτερη όλων, η Χουανίτα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Good Morning America. «Ο Θεός, με προετοίμαζε για κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο», συμπληρώνει .

Η Τζάνις από την πλευρά της δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μεταξύ τους είναι ανταγωνιστικές. «Και εγώ είμαι η νικήτρια!», προσθέτει γελώντας, και επισημαίνει ότι σκοπεύει να γίνει το αφεντικό της Χουανίτα σε λίγα χρόνια.

«Πάντα είχαμε καλή σχέση μεταξύ μας, αλλά τώρα που είμαστε αστυνομικοί μπορεί να βασιστεί η μία στην άλλη…», συμπληρώνει η Εστέλα.  

Πηγή: nbcnews.com

Δείτε επίσης:

Βρέθηκε κλεμμένη επιστολή του Χριστόφορου Κολόμβου

Απελάθηκε γιατί έλεγξε το κινητό του άντρα της

Σάλος στη Βρετανία με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της “Sun” για το brexit

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ