Η επίθεση της Αμάλ Αλαμουντίν στον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ και γνωστή δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν τάχθηκε κατά της πολιτικής του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC.

«Όταν ακούς ότι ο επικεφαλής υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών δηλώνει ότι θα χτίσει τείχη, ότι θα απελάσει τους Μεξικανούς και θα απαγορεύσει την είσοδο στους μουσουλμάνους, επιμένοντας ότι “δεν πιστεύουν στον τρόπο ζωής μας και δεν σέβονται το σύστημά μας”, σκέφτεσαι ποιους εννοεί;»

«Νομίζω πως ο κόσμος που τον ακούει θα πρέπει να αναρωτηθεί αν εννοεί το 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ταιριάζει σε αυτά τα χαρακτηριστικά; Εννοεί τους Αμερικανούς πολίτες που είναι μέλη του στρατού ή εκείνους που δεν είναι βίαιοι ή εξτρεμιστές σε κανένα επίπεδο;» πρόσθεσε.

«Υπάρχει μια διαφήμιση που προβάλλεται στην Αμερική και στην οποία έχουν συγκεντρώσει τις δηλώσεις του Τραμπ κατά των γυναικών και μόλις το παρακολούθησα, σκέφτηκα “ω θεέ μου”. Έχει δημιουργήσει πολύ αρνητικό κλίμα και δεν πιστεύω ότι θα συγκεντρώσει πολλές ψήφους από γυναίκες» συνέχισε.

Μεταξύ άλλων η γνωστή δικηγόρος ανέφερε «αν στο τέλος ηττηθεί από την Χίλαρι Κλίντον, τότε πιστεύω πως θα λάβει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για το τι πραγματικά πιστεύει ο κόσμος για τις απόψεις του».

Πηγή: Daily Mail

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ BBC News

Δείτε επίσης:

Ο Τραμπ “πυροβολεί” ακατάπαυστα την Χίλαρι Κλίντον- ΒΙΝΤΕΟ

“Ο Τραμπ θα γίνει πρόεδρος όταν θα προσγειωθούν διαστημόπλοια με δεινόσαυρους”

Τραμπ και Κλίντον προηγούνται στη Νέα Υόρκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ