Ο τζιχαντιστής που μίσησε τον ISIS

Σοκάρει η μαρτυρία ενός πρώην τζιχαντιστή από την Ιορδανία ο οποίος μίσησε την οργάνωση μετά την εκτέλεση του Ιορδανού πιλότου Muath al-Kasasbeh από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail .

Ο 38χρονος άνδρας τον Ιανουάριο του 2015 αποφάσισε να ενταχθεί στην οργάνωση όπως δήλωσε για να αποδείξει ότι είναι καλός μουσουλμάνος. Εγκατέλειψε τη σύζυγο του και ξεκίνησε το ταξίδι του για τη Συρία.

«Ήταν πολύ εύκολο να ενταχθώ στην οργάνωση. Αφού δήλωσα ότι θέλω να γίνω τζιχαντιστής ύστερα από μόλις μία ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο και με μετέφερε σε ένα κτίριο όπου βρίσκονταν και άλλα άτομα που ήθελαν να ενταχθούν στην οργάνωση. Ήταν κυρίως Αμερικάνοι, Άγγλοι και Γάλλοι. Παρέμεινα εκεί για πέντε ημέρες. Έπειτα με μετέφεραν σε ένα άλλο μέρος που έμοιαζε με αεροδρόμιο εκεί ήταν ο χώρος εκπαίδευσης», ανέφερε.

Όπως δήλωσε ήταν παρών κατά τη διάρκεια του μαρτυρικού θανάτου του πιλότου από την Ιορδανία Muath al-Kasasbeh. Οι τζιχαντιστές είχαν κλείσει σε ένα κλουβί τον άτυχο πιλότο, τον περιέλουσαν με ένα εύφλεκτο υλικό και τον πυρπόλησαν.

«Όλοι ήξεραν ότι είμαι ο μόνος Ιορδανός εκεί, μάλλον ζήτησαν να είμαι εκεί για να με τσεκάρουν. Όλοι με κοιτούσαν ήθελαν να δουν την αντίδραση μου. Τότε ήταν που μίσησα τον ISIS. Αυτό που έκαναν ήταν ενάντια στα όσα λέει το Ισλάμ. Ήξερα πως είχε έρθει η ώρα να φύγω από εκεί».

Πηγή: Daily Mail

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στη Σουηδία – Τζιχαντιστές ετοιμάζουν επίθεση στη Στοκχόλμη

Τα μηνύματα στο σταθμό Μααλμπέκ για τα θύματα των επιθέσεων στις Βρυξέλλες – ΦΩΤΟ

Νέο σοκ από την βαρβαρότητα των τζιχαντιστών. Φωτογραφίες πριν την εκτέλεση του πιλότου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ