Πρώην πολιτικός 90 ετών παντρεύεται τον σύντροφό του

Την απόφασή του να παντρευτεί έναν άντρα ανακοίνωσε ο πρώην γερουσιαστής της Πενσιλβάνια, Harris Wofford.

Ο 90χρονος πρώην πολιτικός, σε άρθρο του στους  New York Times αναφέρει ότι μετά τον θάνατο της συζύγου του Claire από λευχαιμία το 1996, πίστευε πως δεν θα ερωτευόταν ξανά. Κι όμως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα, 50 χρόνια μικρότερού του, του 40χρονου Matthew Charlton.

Ο Woffordο οποίος έχει υπάρξει σύμβουλος τόσο του Τζον Κένεντι όσο και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ jr, γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό του όταν ήταν 75 ετών και εκείνος μόλις 25. Ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο και γρήγορα ανέπτυξαν στενή σχέση που εξελίχθηκε σε ερωτική. 

“Αμέσως νιώσαμε τη χημεία, και όσο κυλούσε ο χρόνος, συνειδητοποιήσαμε ότι ο δεσμός μας γινόταν αγάπη… Εκτός από την Claire, δεν είχα ποτέ δει την αγάπη να ανθίζει έτσι”, τονίζει.

“Πολύ συχνά, η κοινωνία μας αναζητά να βάλει ταμπέλες στους ανθρώπους, χαρακτηρίζοντάς τους ως στρέιτ, γκέι ή κάτι ανάμεσα.  Δεν βάζω τον εαυτό μου σε κάποια κατηγορία με βάση το φύλο των ανθρώπων που αγαπώ. Έκανα ένα γάμο που κράτησε μισό αιώνα με μια υπέροχη γυναίκα, και τώρα είμαι τυχερός για δεύτερη φορά που βρήκα και πάλι την ευτυχία”, σημειώνει. 

Διαβάστε επίσης

 

Ο συγκινητικός χαιρετισμός ενός νεαρού πρόσφυγα στην Μέρκελ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ζωγραφίζει διάσημους, αλλά και τον Ιησού με αλάτι – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ