Η φάρσα με πρωταγωνιστή τον Αντετοκούνμπο και μια πιατέλα… γύρο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και ετοιμάζεται να ανοίξει γυράδικο, με την επωνυμία «Gyro Step» και σπεσιαλιτέ το «Αντετοκεμπάπ».

Ο Έλληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής ,καταγωγή από τη Νιγηρία, επιθυμεί να αναδείξει το επιχειρηματικό του ταλέντο και σχεδιάζει να ανοίξει μια καντίνα στο Μιλγουόκι, η οποία θα προσφέρει παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.

Η καντίνα, θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο μέσα στο νέο γήπεδο των «Ελαφιών»και θα ονομάζεται «Gyro Step», λόγω του περίφημου «euro step», με το οποίο ο Έλληνας σταρ εξουδετερώνει τους αντιπάλους του εντός γηπέδου.

«Έμαθα πολλά για την αμερικανική κουλτούρα και αγάπησα το φαγητό στις ΗΠΑ από τη στιγμή που ήρθα, αλλά τώρα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την κληρονομιά μου και την ελληνική κουλτούρα», αναφέρει ο Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας πως: «Θα είμαστε δυνατοί, χοντροί και χαρούμενοι».

Και αν σας ξάφνιασε κάπως η συγκεκριμένη είδηση , να σας ενημερώσουμε πως δεν αληθεύει καθώς πρόκειται για μια σατανική πρωταπριλιάτικη φάρσα που έστησαν οι αρθρογράφοι μίας ιστοσελίδας στο Μιλγουόκι.

 

Πηγή: onmilwaukee.com

Δείτε επίσης:

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα της Google που ξεγέλασε τους πάντες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ