Όπλα και εκρηκτικά στο σπίτι του συλληφθέντα στο Παρίσι

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τα γαλλικά και διεθνή ΜΜΕ, οι γαλλικές Αρχές βρήκαν «σημεία και τέρατα» στο διαμέρισμα του συλληφθέντα σε προάστιο του Παρισιού καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία των Γάλλων έκανε φύλλο και φτερό την περιοχή Αργκεντίλ, που είναι στα 12,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της «Πόλης του Φωτός». Αρχικά συνέλαβε άτομο, το οποίο, μάλιστα, φέρεται να ΄χει καταδικαστεί το 2015 σε χώρα, που δεν έχει γίνει γνωστή, για μεταφορά τζιχαντιστών και εν συνεχεία για πολλές ώρες έλεγξε διαμέρισμα σε πολυκατοικία, όπου βρήκε όπλα και ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Το όνομα του συλληφθέντα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Στα διάφορα έντυπα εντός και εκτός Γαλλίας αναφέρονται διάφοροι, την ώρα που το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας επιβεβαιώνει τη σύλληψη, κάνει λόγο για «ματαίωση νέου τρομοκρατικού χτυπήματος» στην πρωτεύουσα τύπου Νοεμβρίου, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει πως δεν υπάρχει ακόμα στοιχείο που να συνδέει το εν λόγω πρόσωπο με τις πρόσφατες επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΗ: Rt.com

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Παρίσι, βρέθηκε μικροποσότητα εκρηκτικής ύλης – ΦΩΤΟ

Οι δηλώσεις του Γάλλου ΥΠΕΣ για την αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι – ΒΙΝΤΕΟ

Καζνέβ: Ματαιώσαμε τρομοκρατικό χτύπημα εντός Γαλλίας

Παρίσι: Εκκενώθηκε πολυκατοικία με εκρηκτικούς μηχανισμούς, επιβεβαιώνεται μία σύλληψη

Συναγερμός στο Παρίσι – Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη- ΦΩΤΟ

ΤΩΡΑ – Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Παρίσι, συνελήφθη, ήδη, ένας ύποπτος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ