Ο αδελφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών είναι πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο – ΦΩΤΟ

Ο αδελφός του υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενου τρομοκράτη του Βελγίου, Ναζίμ Λαχράουι είναι πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα ο 29χρονος αδελφός του Ναζίμ Λαχράουι, ο Μουράντ είναι πρωταθλητής του Τάε Κβον Ντο και εκπροσωπεί το Βέλγιο σε διεθνείς αγώνες. Έχει κατακτήσει συνολικά δύο χάλκινα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες ενώ το 2015 κατέκτησε το αργυρό.

Η Daily Μail, μάλιστα αναφέρει πως ο Μουράντ έχει αποστασιοποιηθεί από τον τρομοκράτη αδελφό του, ενώ ο πατέρας των δύο νεαρών δήλωσε στην αστυνομία ότι φοβάται μήπως ο 24χρονος Ναζίμ με τις αποτρόπαιες πράξεις του καταφέρει να καταστρέψει την καριέρα του αδερφού του.

Επιπλέον, ο πατέρας της οικογένειας Λαχράουι, που έχει έξι παιδιά και είναι μαροκινής καταγωγής, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι κατέθεσε στις αρχές ότι ντρέπεται για τον τρομοκράτη γιο του, τον οποίο έχει να δει τρία χρόνια.

Να υπενθυμιστεί ότι ο Ναζίμ Λαχράουι ήταν καταζητούμενος για τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους στο Παρίσι, και θεωρείται στενός συνεργάτης του τρομοκράτη Σαλάχ Αμπντεσλάμ.

Επιπλέον, ο 24χρονος, που χαρακτηρίζεται ως ειδικός στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, είναι ένας εκ των τριών τρομοκρατών, μαζί με τους αδελφούς Μπακράουι, που αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες με τρεις βομβιστικές επιθέσεις την Τρίτη.

 

Δείτε τις φωτο του Μουράντ εδώ:

 

Στα αριστέρα ο τρομοκράτης Ναζίμ Λαχράουι και στα δεξιά ο πρωταθλητής αδερφός του Μουράντ

Δείτε επίσης:

Βελγικά μέσα: Δεν είναι ο Λαχράουι ο ύποπτος που συνελήφθη στις Βρυξέλλες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ