Νεκρός τουρίστας και 12 τραυματίες σε επιθέσεις στο Τελ Αβίβ – ΦΩΤΟ

Ένας Αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε και 12 ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν  σε επιθέσεις με μαχαίρι που διαπράχθηκαν από έναν μόνο άνδρα στο Τελ Αβίβ.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σε απόσταση περίπου 15 λεπτών με τα πόδια από το σημείο, όπου ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Τζο Μπάιντεν είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, σύμφωνα με όσα ανέφεραν η ισραηλινή αστυνομία και οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Σύμφωνα με τις αρχές του Ισραήλ, 5 από τα θύματα της επίθεσης φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ ο δράστης των επιθέσεων αυτών, για τον οποίο δεν έχει δοθεί καμιά πληροφορία ως τώρα, σκοτώθηκε από αστυνομικούς

Να σημειωθεί πως ο δράστης αρχικά επιτέθηκε και τραυμάτισε πολλούς διερχόμενους σε παραλιακό δρόμο της Γιάφας, μιας ιστορικής συνοικίας και μιας από τις πλέον τουριστικές περιοχές του Τελ Αβίβ.

Κατόπιν, ο άνδρας συνέχισε να κινείται κατά μήκος της παραλίας και μαχαίρωσε πολλά ακόμη πρόσωπα πριν πέσει νεκρός.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει καμιά πληροφορία για τον δράστη, τον οποίο απλώς περιορίστηκε να χαρακτηρίσει «τρομοκράτη». Η επίθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των σχεδόν καθημερινών παρόμοιων ενεργειών που διαπράττονται στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στην Ιερουσαλήμ και στο Ισραήλ.

 

Δείτε τις φωτο εδώ:

Πηγή φωτο: jpost.com

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

O γηραιότερος βομβιστής αυτοκτονίας του ISIS – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ