ΗΠΑ: Επίθεση αγνώστου με μαχαίρι σε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα με σκιές για τρομοκρατία

Ακόμα και την πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας μελετά το FBI για την επίθεση σε εστιατόριο του Οχάιο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων θαμώνων του μαγαζιού και τον θάνατο του δράστη.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε στο εστιατόριο «Nazareth restaurant and deli» που διαθέτει ελληνική, μεσογειακή και ανατολίτικη κουζίνα, όπως αναφέρει και ταξιδιωτικός οδηγός στο Οχάιο. Ο άγνωστος εισήλθε στον χώρο μόνος του και όπως είπε ο διοικητής της αστυνομίας του Κολόμπους, Ριτς Βάινερ, άρχισε να μαχαιρώνει τον κόσμο που βρισκόταν εντός, αλλά και το προσωπικό. «Δεν υπήρχε κάποιος έμμετρος λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο Βάινερ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο δράστης είχε μπει ξανά στο εστιατόριο 45 λεπτά νωρίτερα έχοντας συνομιλία με υπάλληλο. 

Εν συνεχεία ο δράστης εξήλθε του εστιατορίου. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και ακολούθησε καταδίωξη. Τα περιπολικά τον μπλόκαραν. Προσπάθησε να βγει από την πόρτα του συνοδηγού με δυο μαχαίρια στα χέρια, αλλά οι αστυνομικοί, αφού δεν μπόρεσαν να τον συλλάβουν και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, τον πυροβόλησαν δυο φορές.

Τώρα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Fox News, ο δράστης λέγεται Μοχάμεντ Μπάρι και είναι… γνωστός στο FBI, όμως όχι σε πλήρη σκαλέτα με το ίδιο κανάλι να υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του πως «το FBI και η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα τρομοκρατικού κτυπήματος». 

ΠΗΓΗ: FOX NEWS

Διαβάστε επίσης:

Νεκρές δύο μαθήτριες από πυροβολισμούς σε λύκειο της Αριζόνας – ΦΩΤΟ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Ο τρομοκράτης με το πιστόλι στο χέρι σκορπά τον πανικό στη Τζακάρτα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ