Η Αλ Κάιντα αποκαλύπτει κρυφές πτυχές των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου

Η Αλ Κάιντα αποκαλύπτει αυτό που ενέπνευσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν για την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη.

Η τρομοκρατική οργάνωση Αλ Κάιντα, σε άρθρο στο εβδομαδιαίο περιοδικό ισχυρίζεται πως ο Οσάμα Μπιν Λάντεν εμπνεύστηκε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου από έναν Αιγύπτιο πιλότο.

Δύο χρόνια περίπου πριν από την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ένα αεροσκάφος της Egypt Air συνετρίβη κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λος Άντζελες με προορισμό το Κάιρο παρασύροντας στο θάνατο  217 ανθρώπους.

Οι αιγυπτιακές αρχές απέδωσαν τη συντριβή του αεροπλάνου σε μηχανική βλάβη ωστόσο οι αμερικανοί ερευνητές αποκάλυψαν πως ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, ο Gameel Al-Batouti το “έριξε” εσκεμμένα.

Όπως αποκαλύπτει η τρομοκρατική οργάνωση, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν όταν το πληροφορήθηκε αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το έριξε σε κάποιο κτήριο;». Και κάπως έτσι άρχισαν να σχεδιάζονται στο μυαλό του οι τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Πηγή: The Independent

Δείτε επίσης:

Ο Μπάιντεν για το “μυστικό” του Ομπάμα στην επιχείρηση εξολόθρευσης του Μπιν Λάντεν

Τρόμος στον αέρα – Έκρηξη άνοιξε τρύπα σε αεροσκάφος – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ