Σε βενζινάδικο εθεάθη ο Αμπντεσλάμ μετά… τη σφαγή στο Παρίσι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν νέες φωτογραφίες του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος ήταν ένας από τους μακελάρηδες του Παρισιού που την 13η Νοεμβρίου, άφησαν νεκρούς 130 ανθρώπους.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο  Αμπντεσλάμ, λίγες ώρες μετά το μακελειό στο Παρίσι, να περπατά σε πρατήριο βενζίνης κοντά στα σύνορα Βελγίου-Γαλλίας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η στάση του σώματος του τρομοκράτη, που με τα χέρια στις τσέπες περιφερόταν άνετος με έναν φίλο του, δεν φανέρωνε σε καμία περίπτωση τις προγενέστερες απεχθείς πράξεις του.

Παράλληλα, στην επιφάνεια ήρθαν και φωτογραφίες των φίλων του Αμπντεσλάμ, του Μοχάμεντ Αμρί και του Χαμζά Ατού, οι οποίοι τον βοήθησαν να φυγαδευτεί εκτός Γαλλίας, μεταφέροντάς τον στο Βέλγιο με το αυτοκίνητό τους.

Να σημειωθεί, πως ο μακελάρης παρέμεινε στο σημείο ανεφοδιασμού μαζί με τους φίλους για δώδεκα λεπτά, ενώ το πρόσωπό του παρέμενε ακάλυπτο. Στη συνέχεια, οι κάμερες του καταστήματος κατέγραψαν τον τρομοκράτη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο και να απομακρύνεται. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται και οι  αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

 

Δείτε τις  φώτο εδώ:

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή:bfmtv.com

Διαβάστε επίσης:

Ο Αμπτεσλάμ μετά το μακελειό στο Παρίσι έπινε… καφέ στο Βέλγιο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ