Τα προκλητικά σημειώματα που είχαν πάνω τους οι δράστες των επιθέσεων σε γυναίκες στην Κολωνία – ΦΩΤΟ

Νέα στοιχεία για την ταυτότητα και την δράση των ανδρών που επιτέθηκαν σε περισσότερες από 120 γυναίκες το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, δύο από τους συνολικά 31 συλληφθέντες από την γερμανική αστυνομία, είχαν πάνω τους σημειώματα με γραμμένες φράσεις στα γερμανικά και στα αραβικά: «Ωραία στήθη», «Θέλω να κάνουμε σεξ» και «Θα σε σκοτώσω».

Οι προαναφερθείσες φράσεις ήταν γραμμένες σε ένα κομμάτι κίτρινο χαρτί που βρέθηκε πάνω σε έναν από τους άντρες, ενώ παρόμοιο σημείωμα με τις ίδιες φράσεις μετέφερε μαζί του ακόμη ένας από τους συλληφθέντες.

Επιπλέον, από τους δύο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν σχέση με μετανάστες, αλλά δεν κατονομάζονται από τις γερμανικές αρχές( λόγω του ισχύοντος νόμου στη χώρα), κατασχέθηκαν κινητά που μετέφεραν μαζί τους το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και στα οποία εντοπίστηκε βιντεοσκοπημένο υλικό από τις επιθέσεις.

Να σημειωθεί, πως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε συνολικά 31 συλλήψεις υπόπτων και πως μεταξύ αυτών βρίσκονται 18 άτομα που έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία. Μεταξύ αυτών είναι 9 Αλγερινοί, 8  Μαροκινοί, 4 Σύροι, 5 Ιρανοί, ένας από το Ιράκ, ένας από την Σερβία, ένας από τις ΗΠΑ και δύο Γερμανοί πολίτες.

 

Δείτε το σημείωμα εδώ:

 

Πηγή: telegraph.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Εντόπισαν 16 υπόπτους για τις σεξιστικές επιθέσεις στην Κολωνία

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ