Οι 7 “άγνωστοι” που κατέκτησαν τα social media μέσα στο 2015 – ΦΩΤΟ

Από το Twitter ως το Instagram, το Facebook ως το Youtube, οι χρήστες του διαδικτύου, το 2015, απέκτησαν χιλιάδες followers στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ποιες όμως ήταν οι πιο ισχυρές προσωπικότητες των social media για το 2015;

 

  • Felix Kjellberg (PewDiePie)

Γνωστός με το διαδικτυακό όνομα PewDiePie, ο επαγγελματίας παίκτης κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια από τις προβολές του στο YouTube. Να σημειωθεί πως ο 25χρονος έγινε διάσημος μέσω βίντεο στα οποία απεικονιζόταν ο ίδιος να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Έχει πάνω από 37 εκατομμύρια subscribers και τα βίντεό του συγκεντρώνουν 9 δισεκατομμύρια προβολές.

  • Stina Sanders

 

 

Η Sanders  συμμετείχε σε ένα κοινωνικό πείραμα, κατά το οποίο ανέβαζε καθημερινά φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα όμως έχασε απροσδόκητα πολλούς από τους followers της όταν άρχισε να ανεβάζει μη επεξεργασμένες φωτογραφίες της που αποκάλυπταν τη φυσική της ομορφιά, υποστηρίζοντας ότι τα social media δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

 

  • Brandon Stanton

 

Πρόκειται για τον φωτογράφο ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα στην προσφυγική κρίση. Πήρε λοιπόν το φακό του και ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ευρώπη προκειμένου να… αφηγηθεί μέσω της φωτογραφικής μηχανής του τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων.

  • Tess Holliday

 

Tο plus-size μοντέλο που προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες του διαδικτύου.

  • Lena Dunham

 

Γνωστή για την τηλεοπτική της σειρά” Girls”, για τις συγγραφικές της ικανότητες και τις φεμινιστικές ιδέες της έγινε η πιο διάσημη συντάκτρια lifestyle.  Τα περισσότερα άρθρα της επικεντρώνονται σε θέματα σεξουαλικότητας και γυναικείων δικαιωμάτων.

 

  • Harry Styles

 

Με μια απλή του ανάρτηση το μέλος του νεανικόυ συγκροτήματος One Direction, εισπράττει πάνω από 745,000 αναδημοσιεύσεις.

  • Taylor Swift

 

Η τραγουδίστρια συγκεντρώνει πάνω από 59 εκατομμύρια followers στο Instagram, αρκετούς για να μπορεί να διαφημίζει και η ίδια τον εαυτό της στους θαυμαστές της. 

 

Πηγή: independent.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Η “Χριστουγεννιάτικη Λέμβος” της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μόναχο – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ