Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί κατά τη διάρκεια επίθεσης εναντίον Ισραηλινού στρατιώτη

Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα στη Χουάρα, μια βόρεια περιοχή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αφότου τραυμάτισαν ισραηλινό στρατιώτη με μαχαίρι, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των δύο Παλαιστινίων. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Σαμπάνεχ 17 ετών και τον 23χρονο Νουρ Εντίν Σαμπάνεχ, από το χωριό Καμπάτια κοντά στην Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Αρκετοί Παλαιστίνιοι που πιστεύεται ότι ήταν δράστες επιθέσεων εναντίον ισραηλινών στόχων και κατάγονταν από την Καμπάτια έχουν σκοτωθεί από τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας τους τελευταίους τρεις μήνες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικο Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι ένας στρατιώτης φέρει τραύματα από μαχαίρι και ότι ένας δεύτερος στρατιώτης τραυματίστηκε από πυρά στρατιωτών.

Οι δύο νεκροί είναι στα χέρια των ισραηλινών δυνάμεων, δήλωσαν αξιωματούχοι των παλαιστινιακών υπηρεσιών ασφάλειας, καθώς το Ισραήλ σε αντίποινα δεν παραδίδει εδώ και σχεδόν τρεις μήνες περίπου 50 σορούς Παλαιστινίων που θεωρούνται δράστες επιθέσεων.

Διαβάστε επίσης.

Ροχανί: Οι μουσουλμανικές χώρες να διορθώσουν την εικόνα του Ισλάμ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ