Το μήνυμα της Μις Koλομβία μετά το φιάσκο των καλλιστείων – ΦΩΤΟ

Η Μις Κολομβία , μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε από το λάθος που έγινε εις βάρος της στα καλλιστεία ομορφιάς “Μις Υφήλιος”.

Συγκεκριμένα, η  21χρονη καλλονή θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματα που ένιωσε, όταν ο παρουσιαστής του φετινού διαγωνισμού «Μις Υφήλιος» ανακήρυξε την ίδια κατά λάθος νικήτρια!

“Μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η Ariadna Gutierrez-Arevalo. Kαι συνέχισε: “Είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την υποστήριξη, όχι μόνο από την χώρα μου αλλά από ολόκληρο τον κόσμο. Το πεπρωμένο σας είναι γραμμένο και το δικό μου πεπρωμένο ήταν αυτό”, τόνισε και προσέθεσε: “Κα��άφερα να φέρω χαρά στην χώρα μου, αφού έγινα η “Μις Υφήλιος” έστω και για λίγα λεπτά”.

Μάλιστα, η Ariadna έστειλε και ένα μήνυμα προς τη νικήτρια του διαγωνισμού, τη Μις Φιλιππίνες.

“Θέλω να συγχαρώ τις Φιλιππίνες για τη νέα τους “Μις Υφήλιο”. Η ευτυχία που πρέπει να νιώθετε πρέπει να είναι τεράστια. Η ζωή συνεχίζεται και στο μέλλον θα καταλάβουμε για ποιον λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα”, έγραψε, ενώ ανέβασε φωτογραφία στην οποία κάνει με τα χέρια της το σχήμα μιας καρδιάς.

 

Δείτε τη φώτο εδώ:

Δείτε το στιγμιότυπο από το διαγωνισμό εδώ:

Πηγή: independent.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Η Google θέλει να κάνει τα passwords… παρελθόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ