Aκόμη και μια βασιλική χριστουγεννιάτικη κάρτα έχει τις ατέλειές της – ΦΩΤΟ

H βασιλική οικογένεια έδωσε στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της. Στην κάρτα όλη η οικογένεια ποζάρει χαμογελαστή και αυτό που γίνεται αμέσως αντιληπτό είναι το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά. Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαίνονται μάλιστα ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το φακό.

Οι λήψεις έγιναν τον Οκτώβριο, πριν κουρευτεί η Κέιτ, ενώ η μικρή Σάρλοτ φοράει τα ίδια ρούχα που φορούσε και στις φωτογραφίες του πορτραίτου της.  

Να σημειωθεί πως η φωτογραφία ελήφθη από τον Κρις Τζέλφ, έναν πρώην στρατιώτη ο οποίος δήλωσε πως διασκέδασε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης με την βασιλική οικογένεια.

Με μια πρώτη ματιά ομολογουμένως η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας φαντάζει ως μια ιδανική οικογενειακή φωτογράφιση. Αν κοιτάξετε όμως πιο προσεκτικά όλο και κάποιες ατέλειες θα βρείτε. Αρχικά το παπουτσάκι της μικρής πριγκίπισσας έχει πέσει στο γρασίδι ενώ το παιχνιδάκι του πρίγκιπα Τζορτζ παρέμεινε ξεχασμένο μπροστά από την βασιλική οικογένεια την ώρα που ξεκίνησε η λήψη. 

 

Δείτε εδώ:

Πηγή: vanityfair.com

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ σοκ με κοριτσάκι να κοιμάται πάνω σε σκούτερ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ