Η φωτογραφία της νύφης και της νεκρής κόρης που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Μια φωτογράφος, η Άσλει Φράντζ, πάγωσε τα αίματα όλων όταν δημοσίευσε στο Facebook τη φωτογραφία μιας νύφης με πρωταγωνίστρια την ίδια και την νεκρή της κόρη.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία απεικονίζεται μια νύφη ενώ στα δεξιά της φωτογραφίας διαφαίνεται το περίγραμμα της κόρης της, Αζαλί. Η Αζαλί απεικονίζεται κατά αυτόν τον τρόπο γιατί πέθανε το 2013, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η νύφη που ακούει στο όνομα Αμάντα ήταν πολύ πληγωμένη επειδή το κοριτσάκι της δεν θα ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τη σημαντική στιγμή της μανούλας της. Έτσι η φωτογράφος έκανε κάτι απίστευτο. Κατάφερε να ενσωματώσει μια φωτογραφία της μικρής Αζαλί σε μερικές από τις φωτογραφίες του γάμου της μαμάς της.

Η φωτογράφος έγραψε επίσης ότι το ζευγάρι απελευθέρωσε πεταλούδες κατά τη διάρκεια της τελετής στη μνήμη της μικρής Aζαλί, και δάκρυσαν όλοι. Είπε μάλιστα : “Όπως οι πεταλούδες πέταξαν επάνω και έφυγαν μακριά, μια όμορφη μικρή αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει για λίγο εδώ. Προσγειώθηκε ακριβώς πάνω στην Αμάντα (πιο κοντά στην καρδιά της) και έμεινε για λίγο και τότε μια συγκινητική κραυγή βγήκε από τη νύφη και το γαμπρό”. 

Η νύφη έβαλε την φωτογραφία ως εικόνα προφίλ της στο Facebook και έγραψε: «Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο χαρούμενη είμαι με αυτή τη φωτογραφία. Αυτή η όμορφη ψυχή ήταν σε θέση να συλλάβει μια απολύτως ανεκτίμητη στιγμή για την ημέρα του γάμου μου με το γλυκό κορίτσι μου που έφυγε δυο χρόνια πριν… Βρήκε έναν τρόπο να την συμπεριλάβει στο γάμο μου και το έκανε τόσο καλά. Ο Θεός να έχει καλά την ταλαντούχα Άσλει».

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

Πηγή:brides.com

Διαβάστε επίσης:

Tέσσερις Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν από επίθεση του ISIS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ