Τρόμος στον αέρα για επιβάτες πτήσης της Lufthansa

Επιβάτης πτήσης Φρανκφούρτη-Βελιγράδι της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa εξουδετερώθηκε σήμερα και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία αφού προσπάθησε “να κάνει κάτι” σε μία από τις πόρτες του αεροσκάφους, ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία.

“Ενας άνδρας σηκώθηκε και προσπάθησε να κάνει κάτι στην πόρτα, αλλά ακινητοποιήθηκε από μέλη του πληρώματος και επιβάτες”, δήλωσε ο Αντρέας Μπάρτλς, εκπρόσωπος της Lufthansa.

Επρόκειτο για μία από τις κοινές πόρτες του αεροσκάφους και όχι για την πόρτα του κόκπιτ, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος, διαψεύδοντας πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα από την δημόσια σερβική τηλεόραση (RTS).

Ο επιβάτης στη συνέχεια ακινητοποιιήθηκε στη θέση του μέχρι το τέλος της πτήσης. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Βελιγράδι και ο επιβάτης παραδόθηκε στις σερβικές αρχές, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει στοιχεία για την ταυτότητά του.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορίες του σερβικού τηλεοπτικού δικτύου, σύμφωνα με τις οποίες ο επιβάτης ήταν ιορδανικής καταγωγής, κάτοχος αμερικανικού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των σερβικών μέσων ενημέρωσης, ο άνδρας φώναξε ότι έχασε τα λογικά του και ότι θέλει να συναντήσει τον Αλλάχ μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, πριν ακινητοποιηθεί από τα μέλη του πληρώματος με τη συνδρομή των αθλητών της σερβικής ομάδας χάντμπολ Βοϊβοδίνα Νόβι Σαντ.

Η Lufthansa δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

 

Δείτε επίσης:

Παίχτες χάντμπολ απέτρεψαν άντρα που απειλούσε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου

Στο έλεος των πλημμυρών η Αγγλία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ