Ο σοκολατένιος Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι θα απογοητευτούν, όσοι ήλπιζαν να δοκιμάσουν τον Πούτιν από σοκολάτα.Ο δημιουργός του σοκολατένιου ομοιώματος του προέδρου της Ρωσίας προειδοποιεί: «Δεν αγγίζουμε, δε γλείφουμε, δε δαγκώνουμε».

Η σοκολάτα μπορεί να μην είναι το πιο συνηθισμένο υλικό για να φτιάξει κανείς το ομοίωμα ενός δημοσίου προσώπου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει σίγουρα τον Βλαντιμίρ Πούτιν να μοιάζει περισσότερο «νόστιμος».

Ένας καλλιτέχνης από το Πέτερσμπουργκ της Ρωσίας προετοίμαζε καιρό το συγκεκριμένο σοκολατένιο ομοίωμα, που έχει τις πραγματικές διαστάσεις του προέδρου Πούτιν, προκειμένου να το παρουσιάσει σε ένα φεστιβάλ σοκολάτας που διοργανώνεται στην πόλη του.

Ο καλλιτέχνης Νικίτα Γκουσέβ είπε: ” Από τη μια πλευρά η σοκολάτα είναι ένα υλικό που μπορεί να πάρει εύκολα σχήμα, από την άλλη αυτό μπορεί να αποβεί πολύ δύσκολο , ακριβώς επειδή είναι πολύ εύκαμπτη. «Νομίζω ότι το συγκεκριμένο υλικό ταιριάζει πραγματικά με την προσωπικότητα του κ. Πούτιν επειδή μερικές φορές είναι μαλθακός και μερικές σκληρός χαρακτήρας».  

Να σημειωθεί, ότι το συγκεκριμένο έργο ζυγίζει συνολικά 70 κιλά και ο δημιουργός του τΟ προετοίμασε, βασιζόμενος σε φωτογραφίες του κ. Πούτιν, αν και όπως δηλώνει θα προτιμούσε να έχει ένα «ζωντανό» μοντέλο.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Αλβανία – Πιο… αποκαλυπτική η νέα παρουσιάστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ