Αυτή είναι η αινιγματική ερώτηση που έγινε viral – ΦΩΤΟ

Φοιτητής της κινηματογραφικής σχολής του Καναδά έθεσε μια αινιγματική ερώτηση που δίχασε την κοινή γνώμη στο Imgur. Η ερώτηση που έθεσε ήταν η εξής: «Τι είναι ένα μικρόφωνο;»

Kάποιοι ισχυρίζονται ότι ο συντάκτης της ερώτησης είναι ο Jaden Smith, ενώ άλλοι υπερασπίζονται ότι η ερώτηση τέθηκε από χρήστη της ιστοσελίδας. Στην πραγματικότητα όμως ο εμπνευστής του συγκεκριμένου αινίγματος είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Παράξενες και παραδόξως διατυπωμένες ερωτήσεις κουίζ τείνουν να αναδύονται κατά καιρούς στο διαδίκτυο και να εγείρουν συζήτηση μεταξύ των χρηστών των social media. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αίνιγμα ξεπέρασε κάθε προσδοκώμενο και θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το πιο δύσκολο ερώτημα στην ανθρωπότητα.

Αναλυτικότερα, ένας φοιτητής της κινηματογραφικής σχολής Sheridan στον Καναδά ο οποίος εξεταζόταν στο μάθημα της ηχογράφησης, μάθημα το οποίο φημολογείτο ότι διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στην τελική βαθμολόγηση του πτυχίου του, υποστηρίζεται ότι κοινοποίησε την παρακάτω ερώτηση:

H ερώτηση συγκέντρωσε σχεδόν 1,6 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μόλις δύο ημέρες, ενώ οι χρήστες του Imgur δεν σταματούν να μοιράζονται τους συλλογισμούς τους περί του ποια είναι η σωστή απάντηση.

Ένας υποστηρικτής του «Σωστό» έγραψε: “Είναι σωστό. Αν ήταν λάθος θα έγραφε «microphony»”. Ενώ ένας άλλος υποστηρικτής έγραψε: “«Λάθος». Τι είναι το «δευτερόλεπτο»; Δεν έχει σημασία τι είναι αλλά τι πιστεύουμε ότι είναι.”

 

Πηγή: independent.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Η Μέρκελ κάνει τα ψώνια της όπως μια κλασική νοικοκυρά – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ