Δείτε τι έπαθε από το λαστιχάκι των μαλλιών της – ΒΙΝΤΕΟ

Μια νεαρή κοπέλα από το Κεντάκι των ΗΠΑ εξομολογείται πως υπέστη μια επώδυνη μόλυνση στον καρπό η οποία προκλήθηκε από το λαστιχάκι των μαλλιών της. Οι γιατροί πιστεύουν ότι η μόλυνση προκλήθηκε από βακτήρια τα οποία είχαν συσπειρωθεί κάτω από το λαστιχάκι της Άουντρι Κοπ, με αποτέλεσμα να προκληθούν στον καρπό της κοπέλας τρεις τύποι σοβαρών λοιμώξεων.

«Στην αρχή δεν το πίστευα», λέει η Κοπ. «Νόμιζα ότι με τσίμπησε αράχνη ή κάποιο άλλο έντομο, δεν πήγε το μυαλό μου στο λαστιχάκι». Αρχικά, η κοπέλα παρατήρησε ένα έντονο πρήξιμο στην περιοχή του καρπού της και επισκέφθηκε το γιατρό της ο οποίος της χορήγησε αντιβίωση, ωστόσο το πρήξιμο γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο.

«Μου είπαν ότι χρειάζομαι επέμβαση και ευτυχώς έκοψα έγκαιρα το λαστιχάκι από το χέρι μου , διαφορετικά θα είχα πάθει σηψαιμία». Μετά το σοκ που υπέστη η κοπέλα δημοσιοποίησε την ιστορία της σε όλα τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να γνωστοποιήσει τους κινδύνους, που ελλοχεύουν πίσω από ένα κατά τα άλλα αθώο λαστιχάκι μαλλιών. 

 

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστε επίσης:

 Έρευνα αποκαλύπτει ποιες ήταν οι δύο χειρότερες χρονιές για τους γάμους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ