9 νεκροί μεταξύ των οποίων παιδιά σε πυρκαγιά στο Δουβλίνο

Εννέα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα στο νότιο Δουβλίνο, ανακοίνωσε ο αρχηγός της ιρλανδικής αστυνομίας Ντιάρμοντ Ο’ Σάλιβαν.

“Προς το παρόν αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν πολλά παιδιά”, είπε στους δημοσιογράφους από τον τόπο της τραγωδίας. Όπως εξήγησε ο Ο’Σάλιβαν, “ορισμένα από τα παιδιά ήταν ηλικίας μόλις 6 μηνών”.

Σύμφωνα με μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή, μεταξύ των θυμάτων είναι πολλά μέλη μιας οικογένειας της εθνοτικής ομάδας των Ιρλανδών ταξιδιωτών. Πολλοί άλλοι άνθρωποι νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι καθώς εισέπνευσαν καπνούς από την πυρκαγιά.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να καθορίσει τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στο Καρικμάινς, στα νότια προάστια του Δουβλίνου, σε μια περιοχή που απέχει 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς χαρακτήρισε “φρικτή τραγωδία” το περιστατικό αυτό, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤO: Twitter/ @IBTimes

Δείτε επίσης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το μακελειό στην Τουρκία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Κίνα: 17 νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ