Αναζητείται ο δράστης της επίθεσης σε τηλεοπτικό συνεργείο

Η αστυνομία της Βιρτζίνια αναζητεί τον δράστη της επίθεσης, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί από τα πυρά του η δημοσιογράφος Άλισον Πάρκερ και ο εικονολήπτης Άνταμ Γουόρντ.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.

Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ Άλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ.

“Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η Άλισον και ο Άνταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45′ (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά”, δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.

“Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος”, πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.

Η Άλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. “Η Άλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε”, σύμφωνα με τον εργοδότη της.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο σοκ – Η στιγμή της επίθεσης εναντίον τηλεοπτικού συνεργείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ