Πληροφορίες της Bild για επερχόμενη συνάντηση Τσίπρα με κορυφαίους παράγοντες της ΕΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα έχει σήμερα ή αύριο συνάντηση με κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να βρεθεί μία λύση, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο κ. Τσίπρας είπε «όχι» αρχικά στην νέα πρόταση Γιούνκερ, χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας. Μάλλον, όμως, αυτή είναι η εντύπωση που θέλει να δώσει προς τα έξω, αφού σύμφωνα με τα όσα γράφει η Bild, έχει στείλει θετικά μηνύματα προς τις Βρυξέλλες.

Ωστόσο, είναι άγνωστο, σύμφωνα με την εφημερίδα, εάν θα έρθει κάποιος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκές Ένωσης στην Αθήνα ή θα πάει ο κ. Τσίπρας στις Βρυξέλλες. Στο δημοσίευμα, όμως, σημειώνεται πως το κυβερνητικό αεροσκάφος στην Αθήνα είναι σε κατάσταση ετοιμότητας.

Το δημοσίευμα της Bild συνεχίζει λέγοντας πως δεν θα υπάρξει νέο χαρτί- προσφορά από την Αθήνα, καθώς η Αθήνα θέλει η πρόταση να έρθει από τους δανειστές.

Επίσης, σημειώνεται ότι το Βερολίνο θέλει να περιμένει να δει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής, ώστε να καθορίσει τα περαιτέρω βήματά του, όμως στα παρασκήνια των Βρυξελλών γίνονται έντονες διαπραγματεύσεις.

 

Δείτε το βίντεο του Mega:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη επιβεβαίωση από την Ε.Ε – Τηλεφώνημα Τσίπρα στον Γιούνκερ – ΤΩΡΑ

Russia Today: Ο Τσίπρας σκέφτεται τη νέα πρόταση της Κομισιόν

Πίτερ Σπίγκελ: Η Αθήνα ίσως προτείνει κάτι άλλο το απόγευμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ