Τίγρης σκότωσε άνδρα στο κέντρο της Τιφλίδας – ΒΙΝΤΕΟ

Μία τίγρης, η οποία είχε διαφύγει από τον ζωολογικό κήπο στο Τμπιλίσι στη διάρκεια των πλημμυρών που σημειώθηκαν στην Τιφλίδα, πρωτεύουσα της Γεωργίας, σκότωσε, σήμερα, έναν άνδρα στο κέντρο της πόλης, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γεωργιανού υπουργείου Εσωτερικών.

«Μία τίγρης από τον ζωολογικό κήπο του Τμπιλίσι σκότωσε έναν άνδρα κοντά στην Πλατεία Ηρώων. Έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων και παρακολουθούν τα ίχνη του ζώου», δήλωσε η Νίνο Τζιοργκομπιάνι.

Σύμφωνα με το BBC, όταν η αστυνομία έφθασε επί τόπου, η τίγρης δεν βρισκόταν εκεί και παραμένει άγνωστο που κατευθύνθηκε.

Η τραγωδία σημειώθηκε έπειτα από την υποβάθμιση του κινδύνου, χθες Τρίτη, από τις αρχές του ζωολογικού κήπου, σύμφωνα με τις οποίες τα άγρια ζώα που αγνοούνταν, λιοντάρια και τίγρεις, βρέθηκαν όλα νεκρά.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσαν ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη ένα τζάγκουαρ αλλά δεν τρέφουν πολλές ελπίδες ότι θα βρεθεί ζωντανό.

Το σαββατοκύριακο, δεκάδες ζώα διέφυγαν από τον Ζωολογικό Κήπο του Τμπιλίσι μετά τις σφοδρές πλημμύρες που προκάλεσαν χάος στη γεωργιανή πρωτεύουσα, η οποία έχει πληθυσμό 1,1 εκατομμύρια κατοίκους.

Οι κάτοικοι του Τμπιλίσι έχουν κληθεί να παραμένουν μέσα στα σπίτια τους όσο τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα στον δρόμο.

Ήδη, 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των πλημμυρών, αλλά ο σημερινός είναι ο πρώτος νεκρός από την επίθεση ζώου, επισημαίνει το BBC.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: BBC

 

Διαβάστε επίσης:

Λιοντάρια και ελέφαντες στο κέντρο της Τιφλίδας- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ