Ο οργισμένος Ντεπαρτιέ εξηγεί γιατί έγινε… Ρώσος

Για το ατυχές περιστατικό που είχε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης της Ryanair το 2011 μίλησε ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ σε γαλλικό ραδιόφωνο.

«Κάθε φορά που ταξιδεύω αυτό που ξέρει ο κόσμος δίπλα μου είναι ότι έχω ‘νευριάσει’ σε ένα αεροπλάνο, ότι είμαι Ρώσος και ότι έγραψα μια επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό», λέει ο διάσημος ηθοποιός.

Παράλληλα, μίλησε για το περιστατικό στο αεροπλάνο της Ryanair όταν είχε κατηγορηθεί πως ούρησε στον διάδρομο του αεροσκάφους, για την απόφασή του να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα καθώς και για την επιστολή που απέστειλε στον Γάλλο Πρωθυπουργό όταν είχε μετακομίσει σε άλλη χώρα προκειμένου να αποφύγει τη φορολόγησή του.

«Δεν με νοιάζει και δεν θέλω να ακούω όλη την ώρα στο ραδιόφωνο για το πόσα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν πωληθεί. Γι ‘αυτό ζω σε μια χώρα όπου δεν μιλώ τη γλώσσα», είπε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη νέα του ταινία, «Η κοιλάδα του έρωτα», επισημαίνοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό του υπέρβαρο και έτσι επέλεξε να παίξει σε μια σκηνή γυμνός.

Τέλος, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ τονίζοντας πως παρά τη φήμη που τον ακολουθεί δεν πίνει συνέχεια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Διαβάστε επίσης:

“Κατάσταση άρνησης” αποδίδει στην Αθήνα συνεργάτης της Μέρκελ

ΒΙΝΤΕΟ συμπαράστασης των Ισπανών: Είμαστε όλοι Έλληνες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ