Σουλτς: Είπα στον Τσίπρα πρόσεξε τα… Ωσαννά – ΒΙΝΤΕΟ

«Αν ο Τσίπρας φερθεί τόσο ανεύθυνα και οδηγήσει τον λαό στην καταστροφή θα είναι δική του ευθύνη, όχι δική μας» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, και συνέχισε: «Δεν θέλω όμως να το έχω προκαλέσει εγώ».

Ο κ. Σουλτς υπογράμμισε: «Είπα στον Αλέξη Τσίπρα πριν λίγες μέρες: Ανήκεις στην κατηγορία των πολιτικών που οι ίδιοι άνθρωποι σου φωνάζουν “Ωσαννά!”  κατά την εκλογή σου, στο τέλος θα σε σταυρώσουν».

«Οι απλοί άνθρωποι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στον Τσίπρα και τώρα βιώνουν το να καθορίζουν τη συζήτηση οι κορυφαίοι ιδεολόγοι στην κυβέρνηση που τους είναι πιο σημαντικό να έχουν δίκιο στο κόμμα τους παρά το μέλλον της χώρας» είπε.

Ο Μάρτιν Σουλτς έκανε έκλυση στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Να είσαι ρεαλιστής. Δέξου το χέρι που σου απλώνουμε και μετά θα φροντίσουμε για ανάπτυξη και απασχόληση στη χώρα σου».

«Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε έως την επόμενη εβδομάδα και σας λέω ότι θα υπάρξει συμβιβασμός για έναν απλό λόγο: Διότι είμαστε υπεύθυνοι πολιτικοί. Η Άνγκελα Μέρκελ δεν είναι φίλη μου, αλλά μίλησα μαζί της σήμερα τηλεφωνικώς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ, διότι- μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και όχι- την καταστροφή ούτε η Καγκελάριος την θέλει» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.  

 

Δείτε το βίντεο του Mega:

 

 

Διαβάστε επίσης:

“Υφίσταται πραγματικός κίνδυνος Grexit”

Corriere Della Sera: Να μην γίνει η Αθήνα… Lehman Brothers της Ευρώπης

“Καμία βοήθεια στην Ελλάδα σε περίπτωση Grexit”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ