Νέα στοιχεία για την φρικτή δολοφονία των ομογενών – ΦΩΤΟ

Νέα στοιχεία έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα της άγριας δολοφονίας του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλου, της γυναίκας του, του γιου τους και της οικιακής βοηθού τους.

Το τελευταίο στοιχείο που εντόπισαν οι αστυνομικοί είναι ένα ίχνος παπουτσιού σε πόρτα της έπαυλης της οικογένειας, πράγμα που τους κάνει να πιστεύουν ότι ο δράστης ή οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι.

PHOTO: Evidence from affidavit on the quadruple mansion murder outside Washington, DC, obtained by ABC News.

«Η πόρτα είναι σπασμένη κοντά στην κλειδαριά και ένα ίχνος παπουτσιού ή μπότας είναι ορατό στο εξωτερικό της υποδηλώνοντας βίαιη εισβολή» αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότεροι του ενός δράστες, εκτός, δηλαδή, από τον ήδη συλληφθέντα, Ντάρον Ντίλον Ουίντ, και πλέον η προσοχή τους στρέφεται στο κινητό της συζύγου του Σαββόπουλου, το οποίο πιστεύεται ότι πήραν μαζί τους οι δράστες μετά τη φρικτή δολοφονία.

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι τα θύματα δολοφονήθηκαν, αφού πρώτα ο δράστης ή οι δράστες «εισέπραξαν» τα 40.000 δολάρια, που έφερε στην έπαυλη της οικογένειας συνεργάτης του Σαββόπουλου και άφησε μέσα σε μια τσάντα σε ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.

Πηγή: ABC

 

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην κηδεία της οικογένειας ομογενών στις ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

“Δεν μου αρέσει η πίτσα” δηλώνει ο φερόμενος ως δολοφόνος των Ελλήνων ομογενών

Από μια… πίτσα εντόπισαν τον δολοφόνο των ομογενών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ