Το “κορίτσι” του Πούτιν αναζωπυρώνει τις φήμες περί εγκυμοσύνης – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Με αρκετά παραπάνω κιλά εμφανίστηκε το κορίτσι του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, σε Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής στην Αγία Πετρούπολη, αναζωπυρώνοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Η κούραση της αγαπημένης του Ρώσου προέδρου οφείλεται στην μητρότητα;»,  αναρωτιούνται τα ρωσικά ΜΜΕ, μετά την εμφάνιση της πρώην Χρυσής Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής, με ένα αρκετά φαρδύ, κατακόκκινο φόρεμα.

Alina Kabaeva walks on stage in the voluminous red lace dress

«Γέννησε ή μήπως περιμένει το παιδί του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας;», ήταν ένα από τα σχόλια της βρετανικής εφημερίδας, Telegraph.

Αυτή η εμφάνιση της Καμπάεβα ενισχύει κι άλλο τις φήμες που τη θέλουν είτε να είναι έγκυος στο παιδί του Ρώσου προέδρου, είτε να έχει ήδη γεννήσει το παιδί του.

«Ήταν έγκυος και αυτά είναι τα κιλά που της έμειναν από την εγκυμοσύνη ή μήπως περιμένει να γεννήσει;», αναρωτιέται η βρετανική εφημερίδα.

Η Καμπάεβα σε τίποτα δεν θυμίζει το κορίτσι της Ρυθμικής Γυμναστικής. Η επιλογή του κατακόκκινου φορέματος, που ήταν αρκετά φαρδύ, δεν κολάκευε την σιλουέτα της. Το φόρεμα, ωστόσο, ήταν πολύ άνετο, ιδανικό για να καλύπτει τα επιπλέον κιλά της, είτε αυτά της είχαν μείνει από την εγκυμοσύνη, είτε τα πήρε επειδή είναι έγκυος, γράφει η Telegraph.

Πριν από δύο μήνες περίπου  τα ελβετικά ΜΜΕ είχαν γράψει ότι η ερωμένη του Πούτιν και κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Αλίνα , έφερε στον κόσμο άλλο έναν καρπό του έρωτά τους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η γέννηση του μωρού έγινε μακριά από την πατρίδα του Πούτιν, στην κλινική της Ελβετίας, Sant Anna. 

Μάλιστα, ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να συνόδευσε την αγαπημένη του Αλίνα για να γεννήσει το τρίτο μωρό τους. Όπως έχει γραφτεί στο ρωσικό Τύπο χωρίς να το επιβεβαιώνει όμως το Κρεμλίνο, η αγαπημένη του Ρώσου προέδρου έχει ήδη χαρίσει στον Πούτιν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: telegraph.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

H τελευταία εκπομπή του Λέτερμαν – ΒΙΝΤΕΟ

Financial Times: Η Ευρώπη θα ρίξει την Αθήνα στη Μόσχα;

Αυτός βασάνισε και σκότωσε τους Έλληνες ομογενείς – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ