Bild: Η ελληνική κυβέρνηση δέχεται επιθέσεις από παντού

«Πίεση από όλες τις πλευρές», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild σε δημοσίευμά της, ότι δέχεται η ελληνική κυβέρνηση, συμπληρώνοντας ότι «της επιτίθενται από παντού».

«Εκτός από την πίεση της Ευρωομάδας, η κυβέρνηση των Αθηνών, δέχεται πλέον πίεση και από το εσωτερικό της. Οι μεν Ευρωπαίοι, θεωρούν ότι δεν κάνουν αρκετά, καθώς και ότι καθυστερούν, οι δε, ότι κάνουν πάρα πολλά σε σχέση με τα μέτρα λιτότητας» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η οποία στις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με την ίδια, συγκαταλέγει και την επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια.

«Αλλά ακόμα και στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αναταράξεις» αναφέρει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, απείλησε ακόμη και με έξοδο από το ευρώ! Σημειώνοντας ότι έχουν και άλλες επιλογές… Και μάλιστα τόνισε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχθεί άλλα μέτρα λιτότητας… Μία καθαρή πρόκληση για τον Τσίπρα» επισημαίνει η εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

Η Bild για το στυλό του Τσίπρα πριν… και μετά – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ