Η πολυτελής σουίτα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μιντλετον. Αυτός θα είναι ο ερχομός του δεύτερου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τα βρετανικά ταμπλόιντ να έχουν πάρει “φωτιά” και να μεταδίδουν κάθε λεπτομέρεια γύρω από τη γέννησή του.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα υποδεχτεί το βασιλικό μωρό στο γνωστό μαιευτήριο «Lindo Wing» του νοσοκομείου St. Mary, στο οποίο γεννούν σημαντικές προσωπικότητες του Λονδίνου από το 1937 και που εγκαινιάστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Εκεί είχε γεννήσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τους δύο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι, αλλά και η Κέιτ το πρώτο της παιδί, George.

Η βρετανίδα Georgie McGrath που γέννησε επίσης εκεί τα δύο της παιδιά, δίνει όλες τις λεπτομέρειες της σουίτας που θα γεννήσει η Κέιτ.

British mom Georgie McGrath describes giving birth at the Lindo Wing

Οι 8,135 λίρες για κάθε βραδιά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο σεντ. Οι εγκαταστάσεις, οι ανέσεις, η λίστα κρασιών αλλά και ο καθημερινός έντυπος τύπος είναι μόνο από τις λίγες παροχές.

Με το που φτάνεις παίρνεις το προσωπικό σου δωμάτιο, που είναι καλυμμένο με μοκέτες, έχει εντοιχισμένες ντουλάπες, τηλεόραση, το προσωπικό σου μπάνιο, ψυγείο, ωραίες κουρτίνες και παπλώματα. Το μενού αλλάζει από μέρα σε μέρα και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο. Πρόκειται για πολύ νόστιμο φαγητό, υποστηρίζει η McGrath.

Το προσωπικό φυσικά σε προσέχει 100% και το νοσοκομείο είναι ακριβώς απέναντι αν συμβεί κάτι. Φυσικά ο χώρος φυλάσσεται όλο το 24ωρο. Με το που γεννήσεις και σου πάρουν το μωρό μπορεί να έχεις ένα κανονικό δείπνο με κεριά και σαμπάνιες. Είναι υπέροχα, περιγράφει η ίδια γυναίκα. Αν γεννήσεις μια φορά δεν θες να πας πουθενά αλλού!

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: usmagazine.com

 

Διαβάστε επίσης:

Έχουν κατασκηνώσει έξω από μαιευτήριο περιμένοντας το βασιλικό μωρό – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Νταϊάνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ