Δημοσκοπική πτώση για τους Εργατικούς στην Βρετανία

Το ποσοστό των αντιπολιτευόμενων Εργατικών στην Βρετανία μειώθηκε κατά δύο μονάδες από την τελευταία δημοσκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μαϊου, ενώ οι κυβερνώντες Συντηρητικοί διατήρησαν το ποσοστό τους, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Observer.

Η δημοσκόπηση εμφανίζει τους Συντηρητικούς σταθερά στο 36%, ενώ οι Εργατικοί έπεσαν στο 32%, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία έρευνας αγοράς Opinium, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ποσοστό του αντι-ευρωπαϊκού κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) αυξήθηκε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες κι έφθασε στο 13%, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι, Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, ενισχύθηκαν κατά μία ποσοστιαία μονάδα και βρίσκονται στο 8%.

Όπως ανακοίνωσε η Opinium, η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.995 βρετανών ψηφοφόρων στις 16-17 Απριλίου, περίοδο κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν τηλεμαχίες ανάμεσα σε αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και ο Εργατικός, Εντ Μίλιμπαντ.

Διαβάστε επίσης:

19 οι νεκροί από την επίθεση της Μπόκο Χαράμ στο Καμερούν

Νεαρός σώζει ηλικιωμένο που έπεσε στις ράγες του τρένου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ