Bild: “Αποκλειστικό – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!”

Στο… «αγαπημένο» της θέμα σχετικά με τη χειρονομία του υπουργού Οικονομικών, επανέρχεται η γερμανική εφημερίδα Bild με δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Αποκλειστικό της Bild – Η χειρονομία του Βαρουφάκη είναι πραγματική!».

«Πρόκειται για την πιο έντονη συζήτηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, των τελευταίων ετών» σημειώνει η εφημερίδα, αναφερόμενη στον σάλο που ξέσπασε στα γερμανικά σχετικά με το αν είναι αληθινό ή όχι το βίντεο με τη χειρονομία του υπουργού.

«Είναι η πιο έντονη συζήτηση στα μέσα ενημέρωσης νεαρών έτος» γράφει η εφημερίδα, η οποία αφού κάνει μία αναφορά στη σατιρική εκπομπή του Γιαν Μπέμερμαν και στο βίντεο που προέβαλε σχετικά με το μοντάζ, τονίζει με στόμφο: «Αποκλειστικά η Bild αποκαλύπτει ότι αυτό που ισχυρίζεται ο Μπέμερμαν (για το μονταρισμένο βίντεο) είναι ψευδές! Απλώς έκανε ότι μόνταρε τη στιγμή της χειρονομίας και όλα τα γερμανικά μέσα ξεγελάστηκαν. Η Bild σήμερα το μεσημέρι διαπίστωσε ότι το γερμανικό κανάλι ZDF (στο οποίο προβάλλεται η σατιρική εκπομπή) θα ανακοινώσει ότι η ιστορία με τη μονταρισμένη χειρονομία είναι ψεύτικη και έγινε για τις ανάγκες της σάτιρας. Στην πραγματικότητα θα το αποκάλυπτε ο ίδιος ο παρουσιαστής σήμερα το βράδυ αλλά το κανάλι αποφάσισε να το κάνει νωρίτερα».

Διαβάστε επίσης:

Το ZDF συνεχίζει να “τρολάρει” τον Βαρουφάκη για το επίμαχο βίντεο – ΒΙΝΤΕΟ

“Πώς κάναμε μοντάζ στη χειρονομία Βαρουφάκη” – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

“Εμφύλιος” στη γερμανική βουλή για την Ελλάδα

Γερμανίδα πολιτικός: Οι Έλληνες έχουν δίκαιο για τις αποζημιώσεις

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ