Αγοράζει πανάκριβες τσάντες με το επίδομα πολυτέκνων – ΦΩΤΟ

Δεν είναι διάσημη, δεν είναι καν πλούσια, είναι απλά μία μητέρα 11 παιδιών, έγκυος στο 12ο , από την Βρετανία, που χρησιμοποίει το επίδομα πολυτέκνων, που της δίνεται, για να αγοράσει πανάκριβες τσάντες, από μεγάλους οίκους μόδας.

In the bag: Cheryl Prudham with her purchase after emerging from the Mulberry store at Westfield Shopping Centre in East London

Ο λόγος για την Cheryl Prudham, που με τα κρατικά επιδόματα ύψους 55.000 ευρώ, που λαμβάνει, πραγματοποιεί αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται… να προσθέσει στην συλλογή της μία πολύτιμη τσάντα!

Κι ενώ για να αποκτήσεις μια τσάντα του οίκου Mulberry πολλές φορές πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής, και φυσικά, να έχεις οικονομική άνεση, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση της Prudham.

The family pose for a picture outside the store. Mrs Prudham is a pregnant mother of 11 and receives £39,000 a year in benefits 

Η Cheryl μαζί με τον σύζυγό της Rod εθεάθησαν με κάποια από τα παιδιά τους έξω από το κεντρικό και υπερπολυτελές κατάστημα του οίκου Mulberry στο ανατολικό Λονδίνο. Εξερχόμενοι βγήκαν με τσάντες του καταστήματος. Δεν ξέρουμε τι αγόρασαν αλλά ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα μια μικρή τσάντα Mulberry ξεκινά από 385 ευρώ, ένα πορτοφόλι από 400 ευρώ και μια κλασική τσάντα ώμου από 1250 ευρώ.

Mrs Prudham's husband pointed out an £850 red shoulder bag in the shop window before entering the store 

Σύμφωνα, μάλιστα, με την dailymail, δεν είναι η πρώτη φορά που οι Prudhams, από το Κεντ επισκέπτονται ένα ακριβό πολυκατάστημα για τις αγορές τους. Πέρσι η οικογένεια έκανε διακοπές και ξόδεψε κοντά στις 10.000 ευρώ. Η κ.  Prudham μιλώντας στο περιοδικό Closer είχε πει: «Δεν νιώθω άσχημα που χρησιμοποιώ τα χρήματα των φορολογούμενων».

The family get £39,192 in handouts a year on top of Mr Prudham’s monthly salary of £1,600 as a delivery driver – taking their annual income to nearly £60,000

Μάλιστα τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για λίγο καιρό αλλά στην ιδέα ότι θα εισπράττουν περισσότερα κρατικά χρήματα αν κάνουν και άλλα παιδιά ξαναέσμιξαν.

«Λαμβάνω περισσότερα επιδόματα με κάθε παιδί που κάνω, οπότε μπορώ να ανταπεξέλθω στα πολλά έξοδα που έχει μια πολυμελής οικογένεια», είπε η πολύτεκνη μητέρα που είναι μόλις 32 ετών και σκοπεύει να κάνει και άλλα παιδιά. Η οικογένεια εκτός από τα κρατικά επιδόματα έχει και τον μισθό του πατέρα ο οποίος βγάζει το μήνα ως ντελίβερι περί τα 2.500 ευρώ.

Mr and Mrs Prudham have been together for six years, and Mr Prudham is the father of his wife's youngest children and they live in a five-bedroom council house

Η οικογένεια ζει σε μια μονοκατοικία με πέντε κρεβατοκάμαρες και σύντομα θα μετακομίσει σε σπίτι με επτά υπνοδωμάτια.

Πηγή: dailymail

 

Διαβάστε επίσης:

Σον Πεν και Σαρλίζ Θερόν στο κόκκινο χαλί

Μπελούτσι: Θέλω να μείνω μόνη

Σούπερ μόντελ αποχαιρετά την πασαρέλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ