Σοκ στις ΗΠΑ- Τεμάχισε την εγγονή της επειδή έκλαιγε – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γιαγιά, από το Σικάγο, σκότωσε με βάναυσο τρόπο την 9 μηνών εγγονή της, επειδή έκλαιγε.

Η 52χρονη Μανουέλα Ροντρίγκεζ, θέλησε να σταματήσει το κλάμα της εγγονής της βάζοντας μία κάλτσα βαθιά στο στόμα του μωρού. Όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού, το μόλις 9 μηνών, κοριτσάκι δε σταματούσε να κλαίει, η Ροντρίγκεζ πήρε ένα γαλλικό κλειδί κι άρχισε να χτυπά το άτυχο βρέφος, με μανία στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον ακαριαίο θάνατο του μωρού, συνθλίβοντας το κρανίο του.

Στη συνέχεια, μάλιστα, χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο, τεμάχισε το μωρό, κόβοντας τον λαιμό, το στέρνο και τον ώμο της μικρής, και κατόπιν τηλεφώνησε στην αδερφή της για να την ενημερώσει για την αποτρόπαια πράξη της.

Η δολοφονία συνέβη σε ένα διαμέρισμα σε ένα μικρό χωριό του Σικάγο, ενώ η Ροντρίγκεζ πρόσεχε την 9 μηνών Ρόουζ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Ροντρίγκεζ προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά την δολοφονία, αλλά την πρόλαβε ο παππούς της Ρόουζ, μετά από το τηλεφώνημα που δέχθηκε από την αδερφή της Ροντρίγκεζ, και αμέσως κατευθύνθηκε προς το σπίτι, όπου αντικρίζοντας το φρικτό θέαμα κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά για την εγγονή του.

Η Ροντρίγκεζ φέρει μόνο τραύματα στο λαιμό, μετά την προσπάθειά της να δώσει κι αυτή τέλος στη ζωή της.

Οι γείτονές της, πάντως, υποστηρίζουν πως η 52χρονη είχε προβλήματα υγείας, αλλά ποτέ δεν έδειξε καμία περίεργη συμπεριφορά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Βοηθούσε τους πάντες». 

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: nydailynews.com

 

Διαβάστε επίσης:

Έγραφε ποιήματα για την παράνοια ο 26χρονος που πέταξε στο κενό το βρέφος

«Ασυγκράτητη» καθηγήτρια έκανε σεξ με 18χρονους μαθητές της

Πατριός-τέρας ασελγούσε σε 8χρονο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ