Βρήκε πύθωνα στα δημητριακά του – ΒΙΝΤΕΟ

Μία τρομερή  έκπληξη περίμενε τον 22χρονο Αυστραλό, Τζάρεντ Σμιθ, όταν πήγε στην κουζίνα του για να ετοιμάσει το πρωινό του, αφού ένας πύθωνας δύο μέτρων είχε κουλουριαστεί στο κουτί των δημητριακών του.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, όταν ο 22χρονος ξύπνησε και πήγε προς την κουζίνα να ετοιμάσει το πρωινό του. Αυτό όμως που αντίκρισε, τον ξύπνησε απότομα.

Ένας πύθωνας δύο μέτρων βρέθηκε στον πάγκο της κουζίνας και είχε μπει στο κουτί των δημητριακών.

Ο Τζάρεντ ζει στο Ντέιβιντσoν στη βόρεια Αυστραλία, όπου παρόμοιες «επισκέψεις» φιδιών κοντά σε κατοικίες δεν είναι σπάνιες.

«Έριξα μία ματιά μέσα στο κουτί και είδα να πετάγεται το κεφάλι του, τότε ήταν που μου έπεσε το φαγητό στον πάγκο και έτρεξα προς την πόρτα», ανέφερε ο ίδιος στην dailytelegraph.com.au.

Στη συνέχεια, ο Τζάρεντ ειδοποίησε τον πατέρα του, και μετά την αρμόδια υπηρεσία Wildlife Information, Rescue and Education Service (WIRES).

Ο ειδικός της WIRES έσωσε τον πύθωνα και τον απελευθέρωσε σε έναν κοντινό βιότοπο.

«Ο πύθωνας ήταν μεγαλύτερος από 2 μέτρα και δεν μπορώ να πιστέψω πώς χώρεσε μέσα σε ένα μικρό κουτί δημητριακών», δήλωσε ο ΜακΓκρίαλ της WIRES.

«Όταν έφτασα εκεί έπρεπε να σκίσω το κουτί για να τον βγάλω έξω, τόσο στριμωγμένος ήταν μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε το μέλος της WIRES.

Παρά το μεγάλο τους μέγεθος, αυτού του είδους οι πύθωνες είναι γενικά ακίνδυνοι μπροστά στους ανθρώπους, εκτός αν απειληθεί, αναφέρει ο ΜακΓκρίαλ.

Δείτε το βίντεο με την τρομερή ανακάλυψη του Τζάρεντ στον πάγκο της κουζίνας του.

 

Διαβάστε επίσης:

Πύθωνας παίζει με… μωρό – ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ-Έσωσε το σκύλο του από το τύλιγμα του πύθωνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ