Μαχαίρωσαν 15χρονο ενώ έκανε ποδήλατο – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία του Λονδίνου έφερε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ένας 15χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, την ώρα που έκανε ποδήλατο σε πολυσύχναστο δρόμο.

Ο Άλαν Καρτράιτ ήταν με τους φίλους στο Ίσλινγκτον του Λονδίνου, την Παρασκευή, όταν έπεσαν σε ενέδρα στον δρόμο Καλεντόνιαν.

Το κλειστό κύκλωμα καμερών κατέγραψε τη σκηνή που, ξαφνικά, δύο ύποπτοι πετάγονται  από το πεζοδρόμιο μπροστά στην παρέα των αγοριών που κάνει ποδήλατο στον δρόμο και τους επιτίθενται, με τον έναν ύποπτο να μαχαιρώνει τον 15χρονο, ενώ ένας τρίτος ύποπτος διασχίζει το δρόμο, τραβά έναν από τους φίλους του Alan και του κλέβει το ποδήλατο.

Ο Alan κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του για λίγο, πριν καταρρεύσει.

Alan Cartwright's bke

Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο, αλλά ο έφηβος είχε πέσει νεκρός λίγα μέτρα πιο πέρα. Σύμφωνα με τη μεταθανάτια εξέταση, πέθανε από μία μόνο μαχαιριά.

Η επίθεση έγινε κοντά στη διασταύρωση της οδού Κοπεγχάγη στις 19:34.

Ο ντετέκτιβ Κρις Τζόουνς, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε ότι ο Alan «δεν είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του από την αιφνίδια επίθεση. Εργαζόμαστε ακούραστα και η έρευνα κινείται με ταχείς ρυθμούς. Από το υλικό του κλειστού κυκλώματος φαίνεται πως ο δρόμος ήταν γεμάτος με αυτοκίνητα και πεζούς, κι αυτό μας έχει βοηθήσει να μιλήσουμε με έναν αριθμό μαρτύρων, που έχουν παράσχει χρήσιμες πληροφορίες για την έρευνα. Ωστόσο, θα ήθελα να κάνω ξανά έκκληση σε όποιον μπορεί και γνωρίζει κάτι για τη δολοφονία του Alan και τη ληστεία των ποδηλάτων, να επικοινωνήσει με τις αρχές».

Τα κλεμμένα ποδήλατα ήταν ένα κόκκινο mountain bike και ένα μαύρο με κόκκινο.

Οι ύποπτοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορούσαν σκούρα ρούχα, ανέφερε η αστυνομία.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ABC News

 

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία από τη διαρροή υγραερίου

Η υπάλληλος αφόπλισε τον ληστή – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο «Τζιχάντι Τζον» μισούσε τον εξτρεμισμό – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ