Ντοκιμαντέρ για τον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει ο Paul Mason – ΒΙΝΤΕΟ

Ντοκιμαντέρ για τις πρώτες 100 μέρες της νέας ελληνικής κυβέρνησης ετοιμάζει ο δημοσιογράφος του του Channel 4, Paul Mason, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας αποκάλυψε τα προσχέδια των ανακοινώσεων του Eurogroup του Πιερ Μοσκοβισί.  Στο ντοκιμαντέρ παραγωγός είναι ο ίδιος και σκηνοθέτης η Θεόπη Σκαρλάτου. 

Ο Paul Mason ήταν και παραγωγός στο μίνι ντοκιμαντέρ «Ελλάδα, το τέλος της λιτότητας;» με θέμα την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του τώρα είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντερ μεγάλου μήκους με τίτλο “Ελλάδα: Τα όνειρα παίρνουν εκδίκηση” που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα διανεμηθεί στο διαδίκτυο. 

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές έχουν ήδη πλάνα για 20 λεπτά,καθώς έκαναν τα γυρίσματα τρεις ημέρες μετά τις εκλογές. Ζητούν όμως τη βοήθεια του … κοινού για να πραγματοποιήσουν και τα υπόλοιπα γυρίσματα.   Σε ειδική σελίδα που δημιούργησαν στο διαδίκτυο σημειώνουν ότι χρειάζονται τουλάχιστον 35.000 λίρες με τα οποία θα προσλάβουν Έλληνες οπερατέρ, συντάκτες και ερευνητές.

Όποιος συνεισφέρει, σημειώνουν, “θα βοηθήσει μια ομάδα επαγγελματιών και αντικειμενικών  δημοσιογράφων να παρουσιάσουν την ιστορία μιας μοναδικής μάχης μεταξύ της πρώτης αριστερής κυβέρνησης στην Ευρώπης και του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος”.  

 

Διαβάστε επίσης

Ο Βρετανός δημοσιογράφος που επιτίθεται στην ΕΚΤ για την στρατηγική ‘’Σκοτώστε την Ελλάδα’’ 

Σόιμπλε: “Η Ελλάδα δεν φαίνεται να ξέρει τι θέλει”

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ