Τζιχαντιστές χάκερς απειλούν τον Ομπάμα και την οικογένειά του – ΦΩΤΟ

Τζιχαντιστέςχάκαραν” τον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού Newsweek στο Twitter αναρτώντας απειλητικό μήνυμα για την Μισέλ Ομπάμα και τις κόρες της.

“Αιματοβαμμένο Άγιο Βαλεντίνο Μισέλ Ομπάμα! Σας παρακολουθούμε, εσάς, τα κορίτσια σας και τον σύζυγό σας” αναφέρει χαρακτηριστικά το απειλητικό μήνυμα στο twitter.

Επίσης ανέβασαν φωτογραφία με μήνυμα που παραπέμπει στην επίθεση που έγινε στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo και η οποία γράφει: “Je suis IS” (Είμαι Ισλαμικό Κράτος).

Στον λογαριασμό αναρτήθηκε και ένα μήνυμα που απευθύνεται στις ΗΠΑ και απειλεί τη χώρα με αντίποινα για τις ενέργειες της στον μουσουλμανικό κόσμο. “Ενώ οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της σκοτώνουν τους αδελφούς μας στη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, εμείς καταστρέφουμε το εθνικό σας σύστημα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο εκ των έσω”, ανέφερε.

Στο μήνυμα, κάτω από τον τίτλο “θαρραλέοι μουτζαχεντίν”, υπήρχε μια λίστα με ονόματα.

Το περιοδικό αφαίρεσε το μπάνερ και τα μηνύματα του ΚυβερνοΧαλιφάτου. Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής πόσο διάστημα κράτησε η “εισβολή” της ομάδας στον λογαριασμό του Newsweek.

Τον περασμένο μήνα οι ίδιοι χάκερ φέρονται να μπήκαν στους λογαριασμούς στο Twitter και το YouTube της αμερικανικής Κεντρικής Διοίκησης, η οποία επιβλέπει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: internet.gawker.com

Διαβάστε επίσης

“Χάκαραν” τους λογαριασμούς του αμερικανικού στρατού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ