Εκατομμυριούχος σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του

Τους τελευταίους έξι μήνες η οικογένεια Κόλεμαν λάμβανε συχνά απειλητικά μηνύματα. Ο αποστολέας έλεγε ότι σκοπεύει να σκοτώσει την 31χρονη Σέρι και τους γιους τους, τον 11χρονο Γκάρετ και τον 9χρονο Γκάβιν αν ο πατέρας τους, ο 34χρονος Κρις δεν άφηνε τη δουλειά του.

Ο Κρίστοφερ ήταν επικεφαλής της ασφάλειας ενός διάσημου τηλε-ευαγγελιστή των ΗΠΑ και κέρδιζε περισσότερα από 65 χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Η οικογένεια διέθετε ένα ιδιωτικό τζετ αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα σπίτι 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Ο Κρις και η Σέρι ήταν παντρεμένοι 12 χρόνια.

Στις 5 Μαΐου του 2009, όταν ο Κρις γύρισε από το γυμναστήριο βρήκε τη γυναίκα του και τους δύο γιους του νεκρούς στα κρεβάτια τους όπως ακριβώς έγραφαν τα απειλητικά μηνύματα που λάμβαναν.

Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές των ΗΠΑ, ο Κρις διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση με μια γυναίκα, την Τάρα η οποία τον πίεζε να χωρίζει τη γυναίκα του για να παντρευτούν. Όμως αυτό ήταν αδύνατον για τον Κρις γιατί ο τηλεκήρυκας για τον οποίο δούλευε τους είχε ξεκαθαρίσει ότι όποιος παίρνει διαζύγιο είναι υποχρεωμένος να φύγει από την υπηρεσία του. Ο Κρις δεν θα έχανε αυτή τη δουλειά για κανέναν και για τίποτα.

Γι αυτό προτίμησε να «θυσιάσει» την οικογένειά του σχεδιάζοντας για μήνες ένα φρικιαστικό έγκλημα.

 

Πηγή: http://www.mirror.co.uk/

 

Διαβάστε επίσης

Γαλλία: Άγρια δολοφονία με 17 μαχαιριές και φόντο την “ισλαμοφοβία”

Έκκληση οικογένειας για θανατηφόρο τροχαίο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ