Παρίσι- Αυτοκίνητο παρέσυρε αστυνομικό έξω από το μέγαρο των Ηλυσίων

Μία αστυνομικός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μπροστά από το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων τη νύχτα και τραυματίσθηκε ελαφρά. Δύο άτομα συνελήφθησαν. Σύμφωνα με συνδικαλιστική εκπρόσωπο της αστυνομίας, το περιστατικό δεν συνδέεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας.

Μία αστυνομικός που ανήκει στη δύναμη ασφαλείας του μεγάρου των Ηλυσίων κτυπήθηκε τη νύκτα από ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα και κινούνταν αντίθετα στον δρόμο που περνά μπροστά από το προεδρικό μέγαρο.

Η συνδικαλιστική εκπρόσωπος, Στεφανί Ουεμπέρ, δήλωσε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, “ο οδηγός κοίταξε την αστυνομικό στα μάτια πριν πέσει επάνω της και την ρίξει στο έδαφος”.

Οι τέσσερις άνδρες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στο σημείο του συμβάντος και διέφυγαν με τα πόδια. Δύο άνδρες, ο οδηγός και ο συνοδηγός, συνελήφθησαν και ένας άνδρας και μία γυναίκα διαφεύγουν.

Ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αλλά η μέτρηση έδειξε περιεκτικότητα σε αλκοόλ μόνο 0,07 γραμ. ανά λίτρο.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει καμία σχέση με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, δήλωσε η συνδικαλιστική εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου πανικοβλήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι κινείται αντίθετα στον δρόμο μπροστά από το Μέγαρο των Ηλυσίων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ