Ο 80χρονος που με 10 $ κέρδισε 326 εκατομμύρια

Μια σφοδρή κακοκαιρία που τον υποχρέωσε να σταθμεύσει για λίγο ήταν η αιτία που αγόρασε το μαγικό λαχείο που του χάρισε 326.000.000 δολάρια.

Ο 80χρονος Χάρολντ Ντάιαμοντ που είναι συνταξιούχος δάσκαλος από τη Νέα Υόρκη, μετά την αγορά του λαχείου Mega Millions τον περασμένο Νοέμβριο, δεν το ξανασκέφτηκε. Λίγες ημέρες μετά όμως καθώς έπαιζε γκολφ με τους φίλους του έμαθε ότι ένας υπερτυχερός κέρδισε αυτό το ποσό σε λαχείο που αγοράστηκε από το συγκεκριμένο κατάστημα. «Κι εγώ είχα αγοράσει από εκεί ένα λαχείο» είπε χωρίς να πολυπιστεύει ότι μπορεί να είναι εκείνος ο τυχερός.

Τα 326 εκατομμύρια δολάρια, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στην ιστορία της Νέας Υόρκης και κερδήθηκε με μόλις 10 δολάρια.

Όπως λέει ο ίδιος ο υπερτυχερός, μόλις έμαθε ότι είναι ο τυχερός ζαλίστηκε. Το ζευγάρι αποφάσισε να εισπράξει εφάπαξ το ποσό κι αυτό συν τις κρατήσεις για τους φόρους – τους άφησε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 130 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 80χρονος έχει αποφασίσει να δώσει χρήματα στους δύο γιους του αλλά και στην τοπική κοινωνία της περιοχής τους. Τα υπόλοιπα «απλά δεν μπορώ να οραματιστώ τι να κάνω με αυτά τα λεφτά. Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτώ» δήλωσε ο Χάρολντ Ντάιαμοντ.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης

Κέρδισε 4 εκατ. ευρώ ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Που βρέθηκε ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ