Charlie Hebdo – Σημαίες τζιχαντιστών και μολότοφ στο αυτοκίνητο των δραστών

Κι ενώ είναι σε εξέλιξη επίχειρηση της γαλλικής αστυνομίας σε σπίτι όπου πιθανόν έχουν βρει καταφύγιο οι δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo, γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν κοντά στο Βιγιέ-Κοτερέ βρέθηκαν σημαίες τζιχαντιστών και δέκα βόμβες μολότοφ.

Οι δύο δράστες Σερίφ και Σαΐντ Κουασίεν, αναγνωρίστηκαν από εργαζόμενο σε πρατήριο βενζίνης νότια του Βιγιέ-Κοτερέ το οποίο λήστεψαν. 

Σύμφωνα με τον εν λόγω εργαζόμενο που έπεσε θύμα κλοπής, οι δράστες φορούσαν κουκούλες και έφεραν εμφανώς Καλάσινκοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών.

Το μεσημέρι, αυτό το πρατήριο βενζίνης, το οποίο βρίσκεται σε εξοχική τοποθεσία, στην άκρη ενός δρόμου με τέσσερις λωρίδες, είχε περικυκλωθεί από τις δυνάμεις της τάξης, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου. Πολλοί χωροφύλακες με στολή ήταν ανεπτυγμένοι μπροστά από το πρατήριο και κρατούσαν τους δημοσιογράφους σε απόσταση.

Η αστυνομία διένειμε τη νύκτα τις φωτογραφίες των υπόπτων, του Σερίφ και του Σαΐντ Κουασί, αδελφών ηλικίας 32 και 34 ετών, γεννημένων στο Παρίσι και γαλλικής υπηκοότητας, επισημαίνοντας πως είναι πιθανόν “οπλισμένοι και επικίνδυνοι”.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις από την επίθεση στο περιοδικό Charlie Hedbo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιχείρηση της Γαλλικής αστυνομίας στο σπίτι των Τζιχαντιστών – ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ