Αεροσκάφος της AirAsia επέστρεψε στη Μπανγκόκ

Αεροσκάφος της AirAsia αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στo αεροδρόμιο της Μπανγκόκ απ΄όπου είχε αναχωρήσει, σήμερα το πρωί, έπειτα από ύποπτο θόρυβο στο χώρο των αποσκευών, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με την εταιρία της οποίας ένα αεροσκάφος με 162 επιβαίνοντες συνετρίβη στη θάλασσα την Κυριακή ανοικτά της Ινδονησίας.

“Οι πιλότοι εντόπισαν μια ασήμαντη παρατυπία στο χώρο αποσκευών. Για λόγους ασφαλείας, το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο Ντον Μουεάνγκ για να υποβληθεί σε λεπτομερή έλεγχο, ανακοίνωσε η μαλαισιανή εταιρία χαμηλού κόστους.

“Ένας πιλότος άκουσε έναν θόρυβο στο χώρο των αποσκευών” λίγο μετά την απογείωση από τη Μπανγκόκ, διευκρίνισε εκπρόσωπος της AirAsia.

“Οι μηχανικοί δεν εντόπισαν κανένα πρόβλημα που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης”, καταλήγει η ανακοίνωση. Ο εκπρόσωπος που ζήτησε να μην κατονομαστεί είπε ότι υπάρχει η εκδοχή μια “βαλίτσα να μην ήταν καλά κλεισμένη”.

Η εσωτερική αυτή πτήση στην Ταϊλάνδη που πραγματοποιούσε η ταϊλανδική θυγατρική της AirAsia, με προορισμό την Χον Καέν στην ανατολική χώρα, πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Κανένας επιβάτης δεν ακύρωσε την πτήση του, διευκρίνισε η AirAsia.

Δείτε επίσης:

Στο χαμένο αεροσκάφος της Air Asia ανήκουν τα συντρίμμια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ